Om TraPo
La Trattoria Popolare

01

Om TraPo

Aalborgs nye italienske spisehus står nu klar. Bagved står først og fremmest den i Aalborg kendte romerske kok, Carlo Liberati, der tilbage som helt ung i 1990’erne fik stor succes med sit ”no nonsens”- Mamma-køkken på ”Il Mulino” ved Cimbertyren. Siden har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen, bl.a. på Rosdahls, Limfordshotellet og senest Cupo.

02

Brix Gaard
i Aalborg

Italienske 1600-tals inspirerede kvalitetsfliser og keramik er nøje udvalgt i almuestilen for at kunne matche den oprindelige Brix Gaards faktiske alder. Og et hold italienske brolæggere har ovenikøbet været i Aalborg for at skabe det rette italienske mønster i den genetablerede brobelægning på gårdspladsen, hvor gæsterne til foråret skal kunne sidde ude og nyde de italienske specialiteter og måske et stille glas Asti.

TraPo

La Trattoria Popolare åbnede dørene Fredag d. 10. Juli 2020

Billeder
fra restaurant TraPo

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere